Instalatii Gaze

Societatea noastra este autorizata ANRE cu autorizatiile tip PDI nr 14369 si tip EDI nr 14370, certificata ISO 9001:2008 (SR EN ISO 9001:2008) privind calitatea, agreata Distrigaz Sud Retele si va sta la dispozitie cu personal autorizat si special instruit pentru urmatoarele operatiuni pentru instalatiile de utilizare a gazelor naturale.

Detalii

Instalatii Aer Conditionat

Esti in cautarea unei firme de montaj aer conditionat care sa stie cu adevarat cum se procedează corect? O firma care sa foloseasca pompa de vid? O firma care stie sa execute un montaj de aer conditionat repede și bine? Noi suntem solutia! Suna la numarul din website si te vei convinge.

Detalii

Instalatii Sanitare

Reparam, montam, inlocuim instalatii sanitare si instalam obiecte sanitare. Apelati cu incredere la echipa noastra de instalatori autorizati ANRE. Fie ca este vorba de remedierea instalatiei sanitare sau instalatii termice montaje diverse va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte. Utilizam solutii constructive, materiale si echipamente moderne si de cea mai buna calitate a instalatilor sanitare. Recunoastem importanta calitatii lucrarilor in domeniul instalatiilor sanitare,termice si de gaze astfel folosim materiale dintre cele mai bune, cum ar fi: tevi din cupru, otel, fonta ductila, polietilena, polipropilena, pvc sau pafsin.

Detalii

Reparatii Masini Spalat

Reparatii masini de spalat! Cauti un service de reparatii masini spalat rufe automate? Noi te putem ajuta. Repararea masinilor de spalat se face rapid! Oferim reparatia masinii tale de spalat chiar si la domiciliu! Suntem unul dintre cele mai bune service-uri de masini de spalat din Bucuresti. Ne ocupam de orice marca de masina de spalat. Suntem specializati in a repara masinile automate si autorizati pentru reparatiile masinilor de spalat la domiciliu. Apeleaza-ne acum! Tehnicienii nostri, experti in reparatiile masinior de spalat, repara orice model!

Detalii