plumbing-840835_1920

Instalatii Sanitare

Total aqua services SRL executa instalatii sanitare si de gaze in Bucuresti si zone limitrofe la standarde inalte de calitate cu instalatori autorizati. Daca va construiti sau va renovati casa, trebuie avut in vedere faptul ca instalatia sanitara si cea de gaze sa va ofere siguranta si confortul de care aveti nevoie acum si in viitor. Pentru toate acestea, dispunem de cele mai noi tehnologii si va putem oferi solutii la orice tip de lucrare  sanitara si de gaze. Folosim aparatura si materiale performante, la nivelul standardelor europene, care asigura executarea la un nivel inalt calitativ a tuturor lucrarilor efectuate. Realizam lucrari impecabile atat din punct de vedere FUNCTIONAL cat si ESTETIC la preturi imbatabile. Compania noastra este autorizata ANRE si ISCIR.

Instalatii Gaze

Societatea noastra este autorizata ANRE cu autorizatiile tip PDI nr 14369 si tip EDI nr 14370, certificata ISO 9001:2008 (SR EN ISO 9001:2008) privind calitatea, agreata Distrigaz Sud Retele si va sta la dispozitie cu personal autorizat si special instruit pentru urmatoarele operatiuni pentru instalatiile de utilizare a gazelor naturale.

Repartii Masini de Spalat

Cu o serioasa experienta de peste 14 ani , suntem mandri sa va transmitem ca in toti acesti ani care au trecut de la intrarea noastra in domeniul reparatiilor masinilor de spalat, am pus calitatea pe primul loc si am venit în întâmpinarea nevoilor clientiilor cu cele mai potrivite preturi si cele mai bune servicii din acest domeniu.

Instalatii de aer Conditionat

Instalarea corecta a aerului conditionat este cruciala pentru o functionare impecabila a acestui aparat. Curiozitatea publicului creste in acest sens cu atat mai mult cu cat acestia observa ca multe dintre defectiunile acestuia pot fi cauzate de o instalatie defectuoasa. Amplasarea unitatii in interiorul locuintei este de asemenea una dintre preocuparile clientilor nostri, motiv pentru care am decis sa clarificam cele mai importante aspecte legate de montajul si locul ideal al acesteia.